ParaplyRegeringen i Storbritannien valde nyligen att stänga ner den Iranska ambassaden, ett beslut som togs efter en attack av ett 10-tal radikala ungdomar på den brittiska ambassaden i Teheran. De iranska diplomaterna fick 48 timmar på sig att lämna byggnaden. För en av de iranska diplomater, som önskade att lämna byggnaden i all hast, blev paraplyet ett stort problem…
Fotografer och tv-team passade på att filma diplomaten då han lämnade byggnaden, något som han uppenbarligen inte uppskattade. Han tänkte förmodligen att ett paraply vore perfekt att gömma bakom sig. Vilket kan tyckas vara en god idé, men då han sätter i bilen går det inte helt som tänkt.
Kika på videon nedanför och döm själva.
Ett paraply är tydligtvis inte skapat för att undgå paparazzis. Använd paraplyet till att undgå regn och blåst! Ett stort paraply har den fördelen att den kan ge skydd för två. Titta på vårt BlueStorm paraply för exempel, med en skärmdiameter på 127 cm och stormfunktion. Söker du ett paraply som ska klara stormväder? Då det är Senz du ska ha, som med sin aerodynamiska design kan motstå vindar upp till 100 km/t.
Se filmen på YouTube här.