Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

IGO Profil firar 75 -års jubileum

IGO Profil är ett internationellt företag som för närvarande är verksamt på 13 europeiska marknader. Ett företag där man specialiserar sig på reklamprodukter sedan mer än 75 år tillbaka. Men hur gick det till när IGO Profil växte från en lokal aktör till ett internationellt familjeföretag?

Hur allting började

Grundaren av IGO Profil, Martien Jonkers, startade som en av de första ett företag med fokus på pennor med reklamtryck år 1945 i Nederländerna. Företaget döptes till Jonkers Handelsföretag. Det blev succé! 1961 bytte man officiellt namn till IGO, Internationale Geschenken Organisatie. Vid den här tiden lades grunden till vårt nuvarande tjänsteutbud: trycka relationsgåvor för företagare.

Utvecklingen fram till IGO Post

Martien var en äkta fackman som kontinuerligt strävade efter förbättringar och utöka sortimentet med kontorsartiklar. Han visste exakt vilka produkter som var eftertraktade på marknaden och blev fascinerad av en ny marknadsstrategi, nämligen försäljning av kataloger i stället för personlig försäljning. Välkända IGO Post ser dagens ljus och företaget fortsätter växa.

På frågan om hur han har kunnat få företaget att växa svarar han alltid: ”Du ska ha bra idéer, hitta bra personer att arbeta tillsammans med och personerna måste ha placerats på rätt plats i företaget.” Dessa förhållanden måste sedan anpassas hela tiden fram till idag.

Med start på 80-talet tar IGO Post klivet ut i Europa med kontor i Belgien och Frankrike. I dagsläget har vi verksamheter på 13 marknader, nämligen i Nederländerna, Belgien, Vallonien, Frankrike, Tyskland, Österrike, Schweiz, Norge, Finland, Sverige, Danmark. Irland och England.

IGO Profil!

Vi får ett nytt märkesnamn, IGO Profil, som passar bättre i den digitala tidsåldern som vi nu lever i. Vår interiör byter skepnad. IGO är nu sedan en tid tillbaka etablerat på Haverdijk 5, i Helmonds industriområde. Nuförtiden är vi ett internationell e-butiksföretag med en rik historia. Specialister på området utdelning av relationsgåvor och stärka relationer.

Vi lägger mycket tid och energi på att bygga personliga relationer och har alltid våra kunders behov framför ögonen. Vi vill göra det så lätt som möjligt för våra kunder att stärka sitt märke. Detta förverkligar vi genom att tillämpa en personlig arbetsmetod, där man följs åt steg för steg under processen. För oss är det viktigt att vi levererar kvalitetsprodukter och är autentiska. Att ge ligger sedan 75 år tillbaka i vårt DNA. Och detta är vi stolta över!

Nyfiken på hur vi lyckats göra skillnad under mer än 75 år?

Vi tycker att det är viktigt att man bygger relationer och behåller dem med hjälp av reklam. Hur gör man för att synliggöra sitt företag i dessa tider? Med de här tipsen behåller medarbetarna motivationen. Visste du att vi har gett till samhället sedan hela 75 år tillbaka? Vi prioriterar företag som tar sitt sociala ansvar. Dessutom donerar vi en procent av varje beställning till planetens trädbestånd. Detta gör vi i samarbete med One Tree Planted. Vid det här laget har vi redan planterat 26 231 träd! Vi samarbetar även med Senzer, ett företag som stödjer personer som står utanför arbetsmarknaden och försöker få in de på arbetsplatser där de kan växa.

Våra grundläggande värden: informellt, enkelt, stöd, personligt och kvalitet, dessa passar oss som handen i handsken.

Ett hållbart uppdrag

Vi ser det som vårt uppdrag att få märken att ge uttryck för sig själva med hjälp av personliga gåvor. Med tanke på att det är så viktigt att vi tar vårt ansvar utökar vi kontinuerligt vårt hållbara sortiment. Vi är då ute efter hållbara produktionsprocesser och material. Detta gör att vi vet att vi säljer schysta produkter.

Vi arbetar också för att upprätthålla hållbara relationer med våra medarbetare. Visste du att personalen i genomsnitt arbetar 5,9 år hos oss på IGO? Vi sätter stort värde på människorna och samhället och vi har de att tacka för våra framgångar. Alla medarbetare bidrar med sina kunskaper, erfarenheter och talanger på IGO. På detta sätt stimulerar vi våra medarbetare genom att ge dem frihet att utveckla sig inom organisationen.

Just like that

Det låter så enkelt och det är det naturligtvis också. Sedan starten år 1945 har vi alltid haft samma uppdrag, att skräddarsy och förenkla produktionen av gåvor. Just like that. Genom att ge våra kunder daglig och personlig service, leverera god kvalitet och tillverka relationsgåvor som ger intryck fortsätter vi att vara oss själva. Vi hjälper företag som vill stärka sitt märke med hjälp av tryckta reklamprodukter. Med vårt omfattande sortiment av reklamprodukter och relationsgåvor hittar vi alltid en perfekt match. Våra erfarna medarbetare följer våra kunder steg för steg under hela processen.

Vi förstår betydelsen av att ge. Och viktigast av allt: Vi uppmuntrar våra kunder att ge till sina medarbetare och relationer. Det är inte för inte som vi har 500 000 nöjda kunder!

By | 2021-09-01T10:23:41+01:00 27 augusti 2021|