Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Bra goodiebags, men vad fyller man den med?

När du besöker en mässa eller företagsevent får du ofta en goodiebag med reklamprodukter. En goodiebag är inte bara kul för företag att ge bort utan också ett väldigt bra sätt att stärka sitt varumärke. Öka din varumärkesmedvetenhet, betona en kampanj, marknadsföra en ny produkt eller tjänst och ge sponsorer möjlighet att sponsra sig själva under ditt event. Vi har redan berättat mer om detta i artikeln ’Goodiebags som optimalt reklamverktyg’. Men vad stoppar man i en goodiebag? Hur kan du bäst marknadsföra ditt företag med godsaker? Vi kommer att berätta mer om det i den här artikeln!

Målgruppen

Från stressbollar till såpbubblor, din goodiebag kan innehålla alla möjliga roliga och typiska föremål som du förser med din logga. För att avgöra vad som ska finnas i din goodiebag bör du fundera på vem målgruppen för gåvan i slutändan är. Fundera på vilka föremål som skulle få uppmärksamhet hos mottagarna och anpassa innehållet till temat och syftet med evenemanget. Om det är en teknisk konferens skulle det vara en bra idé med några roliga prylar, eller om det är en wellness retreat kan du marknadsföra saker för avkoppling. Bestäm en realistisk budget för goodiebags samtidigt som du säkerställer kvaliteten på föremålen. Det här är en bra utgångspunkt för att hitta rätt ”ingredienser” för en lyckad goodiebag.

Ett kraftfullt, märkbart budskap

Se till att produkterna i goodiebagen har en viss relation till ditt företag och levererar rätt budskap. Till exempel växer ditt företag snabbt? Då kan en linjal vara en rolig, metaforisk gåva. Inkludera ditt företags varumärke i varorna, låt produkterna och goodiebagsna tryckas med din logga, din webbplats eller ett budskap du vill förmedla. Detta förstärker varumärkeskännedom och association.

Praktiska saker

Det är viktigt att sakerna i goodiebagen inte direkt hamnar i soptunnan. Tänk därför noga på vad som verkligen gynnar mottagaren och välj saker som deltagarna kommer att tycka är användbara och relevanta. Till exempel verkar tryckta pennor inte särskilt originella, men de kommer ofta till användning. Välj en extra lyxig penna eller en touch penna: möjligheterna är oändliga. Fördelen med tryckta kontorsmaterial är att de regelbundet kan ses på skrivbordet under det dagliga arbetet. Och på så sätt kan din logga synas extra ofta.

10 populära godsaker med logga

För att inspirera dig till innehållet i din goodiebag har vi listat våra bästsäljande varor. Du kan inkludera en mängd olika produkter, mångfald kan göra goodiebagen mer tilltalande:

1. Nyckelknippa

En av våra mest populära goodiebag-artiklar är ett starkt vävt polyesterband med metallkarabinhake och säkerhetslås. Vi trycker dem med sublimering i fullfärg.

2. Antistress fotball

Under en arbetsdag på kontoret är det underbart att klämma en stressboll. Och sitter din logga på denna stressboll i form av en fotboll så kommer ditt företag att sticka ut på ett extra snyggt sätt.

3. SnapWrap fluorescerande armband

Vem känner inte till dem från förr, de fällbara armbanden? Få detta reflekterande snäpparmband av plast tryckt med din logga så kommer ditt företag att hamna i rampljuset på ett coolt sätt. Ett kompakt föremål för en goodiebag

4. Dusch timer

När du duschar kortare bidrar det till att spara energi. Få en ShowerTimer tryckt med din logga och du skickar ut en hållbar signal. En behändig pryl för badrummet.

5. Spegelknapp

Knappar är fortfarande mycket populära som reklamartiklar. En behändig giveaway i en goodiebag. Få den här spegelknappen tryckt med din logga och skapa mer varumärkeskännedom på ett subtilt sätt.

6. Såpbubblor

Såpbubblor är kul för unga och gamla! Skriv ut denna runda bubbelflaska med din logga. Vi levererar flaskan inklusive fyllning och sladd med säkerhetsavbrott.

7. High-five Handklapparer

Låt denna handklappare fladdra och dra till sig uppmärksamhet! Ett roligt föremål för en goodiebag. Finns i olika färger och tryckt på framsidan med din logga.

8. Cheer uppblåsbara hejapinnar

De är fortfarande små i goodiebagen, men så fort du blåser upp dessa hejapinnar sticker de ut fint! Trevligt att dela ut till allmänheten under evenemang. Få din logga eller budskap tryckt på en eller båda hejapinnar och stick ut!

9. Förvarnignspåse för glasögon

Det är alltid trevligt att ha en förvaringspåse för dina glasögon eller solglasögon, så att de inte tar skada i din väska. Ett perfekt föremål för en goodiebag eftersom den här påsen tar liten plats och erbjuder gott om plats för din logga.

10. Antistress boll iform av glödlampa

Ännu en rolig stressboll i form av en glödlampa. En originell form som verkligen sticker ut. Få lampan tryckt med din logga eller budskap i färgerna svart, guld eller silver.

 

På så sätt kommer du åtminstone att ha massor av inspiration till ditt goodiebag-innehåll. Och behöver du hjälp med att välja rätt godsaker med logga för din målgrupp? Då är IGO Profil-teamet redo att hjälpa dig. Hitta dina favoriter!

By | 2024-02-08T13:38:20+01:00 6 september 2023|