Det är många som är upptagna dessa dagar så det är lätt att glömma bort ett avtalat möte eller en födelsedag. Detta problem kan lätt åtgärdas med en ny kalender! Samtidigt vill detta hjälpa dig att planera inför framtiden. Tidigare kalendrar var ofta ganska tråkiga, trista färger och tomma framsidor. Varför skulle någon ha lust till att anteckna något då? Vår nya online katalog erbjuder ett brett sortiment av kalendrar som säkrar för att ditt företag blir uppmärksammat.

Öka kännedomen om företaget

Du kan nu få kalendrar med ditt företagsnamn. Det gör dom till perfekta företagsgåvor till dina kunder, medarbetare och samarbetspartners. Kalendrar håller ett helt år och blir en permanent del i kontoret, handväskor och bilar. Detta gör också att ditt företag blir en fast del av vardagen, vilket i sin tur betyder att ditt företagsnamn blir synligt av potentiella kunder.

Företagskalendrar

Vi erbjuder en rad utmärkta företagskalendrar, både stående och liggande. Våra kvartalskalendrar visar både engelska och internationella helgdagar. Få dina medarbetare och företagsrelationer i semesterhumör med en av våra praktiska företagskalendrar, som visar olika europiska städer varje måndag.

För att öka kännedomen om ditt företag, kan du också investera i en tvåårig kalender. Vi erbjuder tvååriga kvartalskalendrar på sex olika språk som ger en klar överblick på de tidigare, nuvarande och kommande  månader. Dessa levereras med en smart slider och markör som kan användas till att markera ”idag”. Känner du för att gå utanför fotspåren vad gäller traditionella kalendrar, så har vi även en miniatyr kvartalskalender, en veckokalender eller en justerbar kalender.

Fickkalendrar

Du kan också välja en av våra smarta fickkalendrar, som är mer kompakta och bättre organiserade. När det kommer till fickkalendrar kan du välja allt från olika modeller och färger, till syntetiskt material eller läder.

Var originell

Varför inte sträva efter en originell gåva? Pröva att ge bort en födelsedagskalender med ditt företagsnamn på!