Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

De bästa hållbara reklampresenterna

Fler och fler företag blir allt mer gröna. Och det är bra, för om vi alla bidrar till en bättre miljö kommer det att gynna vår planets framtid. I en tidigare artikel kan du läsa vilka hållbara steg du kan ta som företag. Ett exempel på sätt att bli mer hållbar är att ge gröna reklamgåvor. Vilka är fördelarna med dessa gåvor? Vi berättar allt om det i den här artikeln. Vi listar även 10 fina gröna reklampresenter ur vårt sortiment. Bli inspirerad!

Vad är gröna reklampresenter?

Gröna företagspresenter är hållbara företagspresenter som har minsta möjliga påverkan på miljön. Tänk på presenter som är producerade på ett miljövänligt sätt, som är gjorda av återvunnet material, som håller så länge som möjligt eller som bidrar till att minska mängden plastavfall. Detta kan du läs mer om i artikeln om hållbara produkter. Det kan också vara reklampresenter som gör att mottagaren själv bidrar till en mer hållbar miljö. Exempelvis presenter till trädgården. Och det fina med IGO Profil är att du kan förse alla reklampresenter i sortimentet med din egen logga eller budskap. Det gör gåvan extra personlig.

Fördelarna med gröna gåvor

Att ge en reklamgåva är ett bra sätt att visa din uppskattning för dina anställda, kunder och relationer. Den största fördelen med en sådan eko-kampanjpresent är att du också bidrar till en hållbar värld. Gröna reklamgåvor visar att du bryr dig om miljön och att du gör medvetna val inom hållbarhetsområdet. Du ger ett grönt intryck och det kan därför också ingå i en hållbar marknadsföringskampanj. Fundera noga på vilket budskap du vill förmedla och vilken typ av reklampresent som passar din målgrupp. När de hållbara reklamgåvorna trycks med en logga ökar din varumärkesmedvetenhet.

10 fina exempel på gröna presenter

Det finns många val när det kommer till gröna reklampresenter. För att inspirera dig och göra ditt val enklare har vi listat 10 fina hållbara presenter från vårt sortiment:

1. Fågelholk i trä

En fin holk som hjälper fåglar med ett lämpligt häcknings- och gömställe. Ingångsöppningen är 33 mm, vilket gör denna träfågelholk idealisk för gråsparvar. Tillverkad av FSC®-certifierat trä.

2. Green Seed Bags med blomfrön

Odla dina egna blommor eller örter med detta odlingsset, som består av en odlingspåse med ett kokosjordblock och frön av blommor eller örter som du väljer. Perfekt att skicka som brevlådepresent.

3. EcoBottle växtbaserad

Denna miljövänliga, lätta Eco-vattenflaska är gjord av 98 % avfall från sockerrörsbiomassa. Twistlocket är tillverkat av kork och flaskan är hållbart designad och producerad i Sverige.

4. Circular&Co Recycled Now Cup

Denna dubbelväggiga, återanvändbara Circular&Co kaffekopp är gjord av engångskaffekoppar och är 100 % återvinningsbar. Now Cup är isolerad, matsäker, BPA-fri och melaminfri. Från 5000 stycken finns även med lock i valfri PMS-färg.

5. Insektshotell

Med detta insektshotell i trä kan mottagarna ge skydd åt olika insekter som fjärilar, bin, getingar och nyckelpigor. De är förpackade i en vacker presentförpackning och kan anpassas med lasergravyr.

6. Corn Backpack

Denna majsryggsäck är mycket lätt och tillverkad av majsavfall, ett material tillverkat av majsstärkelse, som även kallas PLA. En mycket snygg ryggsäck med dragsko, med gott om plats för loggan eller ett budskap.

7. A5 odlingspapper

Detta är mycket speciellt papper. När du lägger odlingspapper på en plan yta, strö jord över det och häll vatten över det, så växer det växter! Det är alltså planteringsbart papper, med frön av vilda blommor. Ett trevligt sätt att förmedla ett grönt budskap till mottagarna.

8. Terrarium av återvunnet glas

Ett trädgårdsset i terrarium tillverkat av 100 % återvunnet glas med trädgårdsredskap i kork och rostfritt stål. Skapa din egen miniatyrträdgård som du inte behöver vattna! Terrariet är tillverkat av återvunna glasflaskor och du har möjlighet att få locket tryckt med din logga.

9. Picknickfilt av återvunnen plast

Denna vattentåliga picknickfilt är gjord av återvunnen PET-plast. Vik filten lätt och ta den med dig överallt. Och en sådan filt har gott om plats för din logga.

10. Ukiyo Yumiko AWARE™ Hamam Handduk

Detta är en av de mest hållbara handdukarna, gjorda av återvunnen bomull. Tillverkningen av dessa handdukar sparar 597,8 liter vatten. Denna Ukiyo Yumiko handduk är lätt, absorberande, sandbeständig och snabbtorkande. Använd den som picknickfilt, yoga-, strand- eller gymhandduk.

Gröna årsslutspresenter

Med en grön reklampresent kan du visa din uppskattning för mottagarna året runt. Slutet av året är en tid då många företag tackar relationerna för det gångna året och vill stärka bandet igen för det kommande året. Du kan också tänka dig en grön årsslutspresent eller julpresent.

Med detta sagt, gröna reklampresenter behöver inte vara tråkiga och genom att ge en hållbar presenter, skickar du bra signaler på flera sätt. Bli grön!

By | 2024-02-08T13:34:12+01:00 18 augusti 2023|