IGO-POST: din partner inom företagspresenterOm du letar reklamartiklar och företagspresenter så har du kommit till rätt plats! IGO-POST är en av Europas ledande leverantörer inom reklamartiklar & företagspresenter, och har knutit starka relationer  med hundratals företag världen runt. Tack vår marknadsledande position, vår avancerade produktundersökning & utveckling samt starka företagsrelationer, är vi en utmärkt position att erbjuda våra kunder de bästa produkterna till de bästa priserna!

IGO-POST är ett internationellt företag som har specialiserat sig inom köp och sälj av de bästa företagspresenter och reklamartiklar för företagskunder i över 60 år. Kunder från alla branscher kan vända sig till oss – vi erbjuder reklamartiklar till utbildnings-, turism– och bilbranschen bara för att nämna några. IGO-POST är ett internationellt företag med kontor i Belgien, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Österrike och i Danmark, varifrån vi hanterar hela Skandinavien. Huvudkontoret ligger i Helmond, Holland.

IGO-POST är din perfekta partner om du är i behov av reklamartiklar & företagspresenter. Faktum är att vi har den största tryckparken i branschen och ett modernt logistikcenter. I tillägg är vår DTP-avdelning en stor tillgång, då det säkrar får kvalitetstryck till ett konkurrenskraftigt pris. Du kan se vårt enorma sortiment av reklamartiklar och företagspresenter på vår hemsida, alternativt, skicka efter ett exemplar av vår katalog, fullpackade med kreativa idéer. Sist men inte minst, vi har även ett showroom där du är välkommen att se, känna och pröva våra produkter.

Här är några av fördelarna att  handla hos IGO-POST:

  • Över 65 års erfarenhet i branschen
  • Expertrådgivning från ett specialiserat team av kundservicerepresentanter
  • Leverans direkt från lager
  • Intern DTP-avdelning, med den senaste tekniken och mjukvaran inom området
  • Den största tryckparken inom branschen, på 2.100 m² med över 40 specialiserade tryckmaskiner
  • Modernt logistikcenter på 14.000 m²
  • Snabba leveranser – med tryck på så lite som 7 dagar
  • Varuprov levererade inom 48 timmar

Som du kan se, så finns det bara en partner inom reklamartiklar & företagspresenter, och det är IGO-POST!

Om du har några frågor eller behöver rådgivning, kontakta vårt team av kompetenta kundservicemedarbate och de vill bistå med bästa möjliga hjälp och service.