Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Inspiration: 10 original och praktiska kontorsartiklar

I vår tidigare blogg gav vi smarta tips för dina kontorsmaterial såsom att använda ett smart system där du håller koll på ditt lager eller att välja hållbara produkter. Nu har vi har listat våra topp 10 kontorsprodukter åt dig, produkter du inte får missa.

1. Anteckningsbok av kaffesump

Omslaget till denna speciella A5-anteckningsbok är gjord av kaffesump och luktar till och med kaffe. Det är ett organiskt och naturligt biologiskt nedbrytbart material. Papperet är också 100% återvunnet. Mycket miljövänligt!

2. PaperPallet anteckningsblock

Det är alltid trevligt att ha papper tillgängliga för anteckningar. Och med denna PaperPallet har du det! Vi trycker de fyra sidorna av anteckningsblocket med din logga, så att ditt varumärke alltid sticker ut. Trevligt för kontoret, men också att använda som en giveaway.

3. Paketöppnare

Med denna kompakta och vikbara förpackningsöppnare av slitstarkt rostfritt stål kan du öppna alla förpackningar säkert och enkelt, utan att skada förpackningen. Öppnaren kan graveras eller tryckas med din logga efter önskemål.

4. Trådlös laddare med pennhållare

Med denna pennhållaren i kork kan du både ladda telefonen trådlöst eller med kapel. Den hjälper dig att hålla det rent och prydligt vid ditt skrivbord.

5. Husets anteckningsblock

Vad är roligare än ett vanligt anteckningsblock? Ett anteckningsblock i form av ett hus! Huset är gjort av återvunnen kartong, de 300 klisterlapparna är gjorda av återvunnet papper och taket består av färgade klisterlappar.

6. Musmatta med trådlös laddare

Detta är en multifunktionell, trådlös laddningsmusmatta som även kan användas som telefonställ. Inte nog med det, musmattan är gjord av miljövänlig kork. Få den här produkten tryckt med din logga så kommer ditt företag att fånga blickarna på ett roligt sätt.

7. LCD skrivbordsklocka

Denna LCD-bordsklocka ser inte bara speciell ut utan är också gjord av speciella material. Klockan är tillverkad av 69 % återvunnet material: RCS återvunnen plast och FSC® 100 % bambu. Med LCD-skärmsfunktioner.

8. Mjölkkartong Wire-O-anteckningsbok

Detta är en anteckningsbok gjord av mjölkkartong. En hållbar anteckningsbok med en praktisk pennögla, elastisk stängning och ett läsband, med en stark wire-o-bindning. Och givetvis gott om plats för din logga på framsidan.

9. Pennhållare i trä med självlysande logga

Med denna pennhållare i trä kommer din logga bokstavligen och bildligt att lysa. Din logga på framsidan lyser när den är ansluten. Pennhållaren har 2 USB-utgångar för laddning av elektronik: multifunktionell.

10. Skrivbordsställ med frösats

Skicka en miljövänlig signal med detta skrivbordsställ med frösats. Ja, du läste rätt, vi förser detta skrivbordsställ med klöverfrön och en tablett med krukjord, så att klövern kan växa i stativet!

Utöver denna topp 10 lista har vi givetvis många fler kontorprodukter i vårt sortiment. Vill du ha råd om tryck av rätt produkt? Kontakta gärna vår kundtjänst eller ta en titt på vår hemsida.

By | 2024-02-08T13:34:07+01:00 28 november 2023|