Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Jubileumspresenter till företag: tips på fina presenter

Har en anställd varit anställd på ditt företag ett visst antal år eller firar ni företagsjubileum i år? Då är det bra för dig som arbetsgivare att uppmärksamma detta. Det kan du göra med en jubileumspresent som ger ett påtagligt minne. Mottagaren av denna speciella gåva tänker tillbaka på detta positiva ögonblick gång på gång. Så du kopplar ett positivt minne till ditt företag. Tillräckliga skäl att ge en sådan jubileumspresent. Men vad ger man då? Till din hjälp har vi listat ett antal tips på fina företagsjubileumspresenter i den här artikeln.

Tryckta jubileumspresenter

Det första tipset när det kommer till jubileumspresenter till företag är att få gåvorna tryckta med ditt företags logotyp. Numera finns det mycket att välja på när det kommer till fina presenter som går att trycka. Att få dessa produkter tryckta ger en extra personlig touch. Logotypen fångar genast uppmärksamhet, så du ökar indirekt också varumärkeskännedomen. Speciellt när mottagaren visar företagets jubileumspresent för andra!

Lyxiga pennset

Ett lyxigt pennset är en mycket praktisk present till ett företagsjubileum. En present som mottagaren säkert kommer att använda ofta. Ett lyxigt pennset består ofta av ett set med två pennor i en lyxig presentförpackning. Det går att trycka pennor med logotyp, men pennor av ABS, rostfritt stål eller aluminium kan också graveras med logotypen. En gravyr ger en extra chic look.

Klockor

En klocka är också en vacker och tidlös present till ett företagsjubileum. Och visste du att det är möjligt att trycka klockor med logotyp? Beroende på typ av klocka kan detta göras på urtavlan, baksidan eller remmen. Du bär en klocka varje dag, så ditt varumärke kommer in i bilden ofta hos mottagaren. Och oavsett om det är en sportig klocka med stegräknare eller en extra stilig så finns det möjligheter att få sin klocka tryckt. Vad du än väljer: en tryckt klocka är i alla fall en speciell present till exempelvis ett 25-års, 30- års eller kanske 40 års jubileum.

Vintillbehör

Vintillbehör fungerar alltid bra som en jubileumspresent till medarbetarna på ditt företag. Tänk en vinkylare, vinöppnare eller ett snyggt vinset. Och för att göra det extra personligt går det även att trycka vintillbehör med din logotyp, mottagarens namn och/eller ett personligt meddelande. Hur speciellt är det att få en vinkylare med ditt eget namn på i jubileumspresent? Eller välj en vacker presentbox i trä med plats för flera flaskor vin eller några fina vinglas. Tillräckligt med möjligheter att sätta ihop din egen present.

Olika presentset

Förutom de nämnda tipsen är det även trevligt att ge ett presentset i jubileumspresent till företag. Det finns många olika typer av presentpaket tillgängliga. Tänk på en presentförpackning med choklad eller ett set med praktiska föremål som en läderplånbok och en kulspetspenna. Förutom de färdiga presentseten går det såklart även att sätta ihop ett set själv. Välj en väska, ryggsäck eller vagn och fyll den med ett antal föremål. På så sätt har du verkligen en unik present till ett jubileum!

Hållbara jubileumspresenter

Du kan också bidra till miljön när det kommer till jubileumspresenter. Det finns många olika hållbara jubileumspresenter. Tänk på presenter som minskar mängden plastavfall eller som är gjorda av återanvändbara eller återvunna material. IGO Profil har ett brett utbud av hållbara presenter, inklusive produkter från Clipper Interall. Du kan läsa mer om detta i artikeln ’Har du koll på vårt hållbara sortiment?’. Fler hållbara tips? Läs då artikeln ’4 Steg för att bli ett mer miljövänligt företag’.

Tack vid flera tillfällen

Ett företagsjubileum är en idealisk tidpunkt för att visa uppskattning. Detta ger också extra motivation att komma tillbaka till jobbet. Det finns många fler ögonblick som är idealiska för att överraska dina anställda. Överväg till exempel att ge en julklapp. Men det finns också andra tillfällen att säga tack. Tänk på när en anställd slutar eller när ett projekt når en viss milstolpe. Och vad sägs om att spontant ge en fin present? Det skapar en extra överraskande effekt!

Med hjälp av ovanstående tips har du åtminstone tillräckligt med inspiration för att komma på en fin present till ett företagsjubileum. Oavsett om det är ett 5-årigt företagsjubileum, 10 år eller 40 år: det finns alltid en fin present att hitta. Behöver du hjälp med valet? IGO Profil-teamet hjälper dig gärna att hitta den perfekta presenten.

By | 2023-09-08T14:49:46+01:00 9 maj 2023|