Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Julklappar 2023: de vanligaste frågorna angående julklappar

Det är aldrig för tidigt att börja fundera på hur du ska överraska medarbetarna i slutet av det här året. På IGO Profil tror vi att glädjen att ge är verkligen speciell. Det är viktigt att visa sin uppskattning, och samtidigt motivera inför det kommande året. Julklappar är också en festlig minne för kunder och relationer för det trevliga samarbetet.

Nyfiken på de senaste julklappstrenderna för 2023? Undrar du när den optimala tiden är att lägga dina julklappsbeställningar? Då har du kommit rätt! På IGO Profil är vi specialiserade på julklappar, och vi är glada att kunna ge dig insikter i vanliga frågor om dessa festliga presenter.

Vad är bakgrunden till julklappen?

Traditionen att ge presenter under julen har urgamla anor och är djupt rotad i olika kulturer och historiska sedvänjor. Att ge julklappar har utvecklats under århundraden och hämtat från olika historiska, religiösa och kulturella influenser. Idag är det en central del av högtiden, som representerar generositet, välvilja och glädjen att dela med andra.

Varför ge en julklapp?

Varför är det så bra att ge en julklapp? När företag strävar efter att skapa miljöer som inspirerar och motiverar sina anställda, är en ofta förbisedd men ändå effektfull praxis att ge anställda gåvor. Utöver de festliga tillfällena kan ge omtänksamma gåvor till anställda under hela året ge många fördelar. Ett tack är inte bara uppskattat utan ger också lite extra motivation att komma tillbaka till det under det kommande året. När anställda känner sig uppskattade är de mer benägna att vara engagerade och motiverade att utmärka sig i sina roller.

Vilka är de populäraste julklapparna 2023?

Att välja ut de bästa julklapparna innebär att överväga föremål som passar ditt varumärke, passar med din målgrupp och skapar ett positivt och bestående intryck. Det är därför det är bra att titta på de bästa idéerna för julklappar 2023. Tekniska tillbehör som trådlösa laddare, Bluetooth-högtalare och hörlurar kan vara praktiska presenter som passar in i moderna trender. Men mysighet är också viktigare än någonsin, så de mysiga, vinteriga julklapparna är också mycket populära 2023. Dessa kan vara uppsättningar med choklad och godis eller högkvalitativa klädesplagg som mysiga filtar med logga. För ännu mer inspiration, läs artikeln om jultrenderna 2023.

Kan vi hjälpa till med en julklappsidé?

Naturligtvis! IGO Profil är känt för sin personliga service. Våra erfarna medarbetare hjälper dig gärna att komma på den bästa julklappsidéen för att överraska anställda, kunder och/eller relationer. Tillsammans tittar vi på dina önskemål och de julklappsidéer som passar dem bäst. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna med personlig rådgivning.

När ska man beställa julklappar?

Undrar du när du kan beställa dina julklappar? Det kan du redan göra! Företag börjar ofta leta efter en julklapp i maj eller juni, mindre företag oftast i oktober eller november. Tänk på att vissa julklappar kan vara slutsålda. Det är därför det aldrig är för tidigt att förbeställa dem nu.

När ger jag en julklapp?
När är rätt tid att ge julklappen? Tänk noga på detta innan. Kolla i kalendern för att se om det finns en lämplig tidpunkt att ordna till exempel en fest på kontoret, en juldrink eller en julutflykt. Tänk på sista fredagseftermiddagen innan jullovet. Eller låt inte dina anställda vänta för länge och överraska dem en vecka tidigare!

Har vi jubilemumspresenter också?

Självklart! Överraska dina anställda, kunder eller relationer med en fin jubileumsgåva. Fundera till exempel på att sätta ihop ett gåvopacket med en vattenflaksa, keps och powerbank. Eller en tygpåse med tryck, paraply eller ett tapas-paket med din logga. Ett paket att njuta av! Upptäck möjligheterna för en jubileumsgåva hos IGO Profil och du kommer inte bara att överraska mottagarna, utan även ge extra varumärkeskännedom. 

Har du en fråga om att beställa julklappar? Kontakta oss gärna. Vi hjälper dig att överraska dina kunder och/eller anställda i år med den bästa julklappen!

By | 2024-02-08T13:34:12+01:00 21 augusti 2023|