Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Julklappstrenderna för 2023: vi listar dem!

På IGO Profil tror vi på att tid och omtanke krävs för att hitta den rätta julklappen att ge. Den här julen gör du din presentupplevelse minnesvärd genom att börja tidigt med julklappar som är både genomtänkta och unika. Utforska vårt utvalda urval av reklamprodukter, personliga föremål och märkesvaror för att sprida julglädjen med stil. För att hjälpa dig ta ett steg i rätt riktning har vi listat de trender som du säkert kommer att se i IGO-sortimentet under den kommande julsäsongen.

Varför ger du en julklapp?

Alla gillar att få en överraskning. Med en julklapp visar du som arbetsgivare din uppskattning för de insatser som gjorts under det gångna året och motiverar dina medarbetare att komma tillbaka till det under det kommande året. Detta är givetvis möjligt med en traditionell julklapp, men numera finns det många fler möjligheter att överraska dina anställda. Trenderna i den här bloggen hjälper dig att välja den bästa presenten för 2023. Läs även artikeln med svaren på vanliga frågor om julklappar.

När är rätt tidpunkt?

Som med alla beställningar beror timingen enormt på antalet anställda eller relationer du har att ge julklappar till, såväl som vilken produkt du väljer. Var medveten om att vissa produkter, som choklad eller andra ätbara presenter, ofta kräver en produktionstid så att du inte kan börja tidigt nog och undvika besvikelse. På IGO kommer vi att börja med de första presenterna på vår hemsida i augusti. Stora företag är ofta redan upptagna med att ordna dessa ärenden, speciellt om julhelgen är en hektisk tid för ditt företag. Då hinner du inte alls ordna detta för 500+ personer i november. Och det är också vårt råd: skjut inte upp denna uppgift till slutet av året!

Du kommer att se dessa trender igen!

I vår bransch ser vi till att samla in information och börjar undersöka trender tidigt för att kunna erbjuda de bästa julklapparna som du kan ge till dina kunder och andra relationer.

Vi har listat några av dessa trender åt dig:

På humör för mat

Sugen på mat, vem är inte det? Hushålls- eller köksartiklar förändras till det nya modeuttrycket och blir mer viktigt och kreativt för varje dag. För många hushåll har köket blivit en central plats i hemmet där mys och kreativitet möts. En kväll med drinkar med dina vänner, diskutera dagen med din familj eller upptäcka nya smaker. Stunder där kärleken till mat är central. Se hela vårt utbud av köksartiklar här.

En kaffebar hemma

Kaffebarer är en riktig trend. Olika typer av bönor, typer av mjölk eller smaker av sirap: en riktig kaffehörna för ditt hem. Och eftersom det blir allt mer populärt att arbeta hemifrån har många hem nu ett kontor på vinden eller i garaget. Och för att kunna arbeta där lika optimalt som på kontoret är en god kopp kaffe såklart ett måste. En trevlig idé är att sätta ihop ett kaffepaket till semestern. Fyll ett julpaket med till exempel en fin mugg tryckt med din logga, en chokladask eller ett dubbelväggigt teglas.

Cocktailtrenden växer

Att dricka cocktails under en utekväll eller på fest är en riktig trend. Dessa stilrena drinkar förknippas med lyx och är det perfekta tillskottet till en trevlig kväll med vänner och kan avnjutas i många varianter! Det finns många smaker och topping att experimentera med och provsmaka. Även mocktail shar blivit allt mer populärt, lika välsmakande men utan alkohol. Och som grädde på moset är det en mycket social aktivitet att avnjuta en god cocktail hemma tillsammans med familj, vänner eller kollegor. Se alla cocktailartiklar på IGO.

Varm vinter

Sedan coronapandemin är umgänge och samvaro viktigare än någonsin. Tillsammans framför brasan med en tjocktröja på. Eller en kopp varmchoklad efter en promenad utomhus. Vinterdagarna är kalla och frostiga men kan också vara varma och mysiga med en härlig julklapp. Ge till exempel en underbart mjuk filt eller ett paket för att göra den godaste chokladmjölken.

Låt dig inspireras av dessa julklappstrender 2023 och överraska dina anställda med en original julklapp. Behöver du hjälp med valet? Kontakta oss gärna.

By | 2024-02-08T13:38:21+01:00 1 september 2023|