Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Letar du efter en originell tack gåva att ge bort? Hitta den med våra topp 5!

Som företag stöter man ofta på tillfällen där du vill visa din tacksamhet och uppskattning till någon. Detta kan vara ett av följande tillfällen:

  • En kollega slutar
  • En ny kund som du startar ett nytt samarbete med
  • En lojal leverantör som du har samarbetat med i flera år
  • En särskild årsdag att fira

Kort sagt, det finns flera tillfällen där tacksamhet bör visas. Kika på vår inspirerande lista av föreslagna tack gåvor att ge bort! För att ge en hjälpande hand har vi listat våra topp 5 tack gåvor åt dig. Vill du få din tack gåva mer personlig? Alla produkter från vår topp 5 lista kan tryckas med din egen logga eller annat önskat tryck.

1. Basic weekend trolley

Om du letar efter en speciell tack gåva så är denna trolleyn perfekt. Den är enkel att använda för en weekend resa eller affärsresa och du kan få den tryckt med din egen logga. På så sätt blir ditt företag synligt även på Kanarieöarna!

2. Vindeux vinset

Visa din uppskattning med ett trevligt vinset. Detta set innehåller en kockkniv och en flaskpropp förpackat i en fin presentbox. En perfekt tack gåva om du letar efter en gåva de allra flesta skulle uppskatta.

3. Ukiyo lyxigt doftljus med bambulock

Med Ukiyo doftljuset så har du definitivt en attraktiv present. Ljuset ser inte bara vackert ut som inredningsprydnad, det ger också en god doft och sprider en varm och mysig känsla i hemmet.

4. Urban Vitamin Alameda powerbank

Skulle du vilja vara säker på att alltid ha tillräckligt med batteri för dina tekniska enheter och kunna ladda de vart du än befinner dig? Med Urban Vitamin Alameda powerbank ger du bort en praktisk och användbar gåva eftersom du säkerställer att mottagaren alltid kan använda sina tekniska enheter vart de än befinner sig.

5. Louna Classic – Salt- och pepparkvarn

Med dessa salt- och pepparkvarnar blir alla måltider kryddade och goda! Detta populära set har en keramisk slipskiva som gör det enkelt att mala grova korn. En fin och praktisk tack gåva.

Förutom dessa produkter vi har listat i vår topp 5 lista så finns det många fler produkter som passar utmärkt att ge bort som tack gåva till en anställd eller kund. Skulle du vilja ha hjälp med att välja rätt tack gåva? Tveka inte på att höra av dig. Vi hjälper gärna dig med att hitta den bäst passande tack gåvan för dig.

By | 2023-04-03T08:58:56+01:00 3 april 2023|