Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Användbara kontorsprylar och kontorsknep

Vi ägnar en betydande mängd tid åt att arbeta antingen hemma eller på kontoret, så varför inte göra upplevelsen så bra som möjligt? Som tur är finns det många roliga och användbara kontorsprylar och olika ”tricks” som gör livet på ditt (hemma) kontor ännu enklare: de så kallade kontors-’hacken’. Läs tipsen i den här artikeln där vi har listat ett antal bra produkter som kan göra din arbetsvecka ännu bättre.

Ett städat skrivbord, ett städat sinne

Ett snyggt skrivbord och en ren arbetsmiljö kan få dig att fokusera bättre och bli mer produktiv. Detta kan uppnås genom att använda en skrivbordsarrangör för att skapa ordning på din arbetsplats. Idag finns olika organisatörer tillgängliga med plats för nycklar, pennor, hörlurar, trådlös telefonladdning med mera.

Kontorsprylar för ett städat skrivbord:

Alltid tillräckligt med energi

Idag använder vi mer och mer elektronisk utrustning på kontoret, såsom bärbara datorer, surfplattor, telefoner och smartklockor. Många enheter behövs till och med. Därför är det viktigt att kunna ladda dem när som helst och var som helst. Visste du att laddning via vägguttaget är mycket snabbare än via USB-porten på din bärbara dator? Ändå förstår vi bekvämligheten med att ha en USB-laddare när du är på språng, vilket säkerställer att dina enheter förblir fullt laddade hela dagen.

Kontorsprylar för att ladda din utrustning:

Rör dig mer

Träning är inte bara bra för din produktivitet, utan också för din hälsa. Och som arbetsgivare finns det smarta tips du kan använda för att motivera dina anställda att träna mer. Organisera till exempel en sportutmaning och ge dina medarbetare ett specifikt mål att arbeta mot. Överväg att uppnå ett antal steg, antal cyklade kilometer eller antal promenerade timmar. Ge dina anställda en av följande produkter för bättre motivation:

Ge din anställds en av följande produkter för bättre motivation:

En smart lunch

Vi har tidigare skrivit en artikel om att uppmuntra till en hälsosam lunch på kontoret. För att hålla sig frisk och vältränad är det inte bara viktigt att träna mycket, utan också att äta hälsosamt. Se de olika produkterna nedan och se till att anställda kan ta med sig sin hälsosamma lunch till jobbet.

​Kontorsprylar för en smart lunch:

Arbeta ostört

Om du arbetar i en öppen kontorsmiljö eller arbetar hemifrån (regelbundet) kan det ibland vara utmanande att arbeta ostört. Det finns många produktalternativ för att säkerställa att du har lugn och ro när du arbetar i bullriga miljöer.

Kontorsprylar för ostört arbete:

Anteckna effektivt

Även om vi lever i en digital värld är det fortfarande användbart att använda penna och papper då och då. Till exempel för anteckningar under ett produktivt möte, en kreativ brainstorm eller när en idé uppstår spontant. Detta kan göras i en anteckningsbok eller på de välbekanta post-it-lapparna. Här är ett kontorsknepet för att använda post-it-lappar: dra lappen från den övre vänstra delen (från den klibbiga kanten) till den övre högra delen av blocket. På så sätt kryper de inte ihop sig och fäster bättre.

Fler roliga kontorsprylar för anteckningar:

Det finns många smarta tips för att göra kontorslivet mycket trevligare. Vill du lära dig mer kan du läsa artikeln med smarta tips för kontorsmaterial. Vi hjälper dig gärna att bestämma vilka kontorsartiklar som är bäst för ditt företag. Enligt vår mening är produkter som gör ditt liv enklare life hacks som du inte bör missa!

By | 2024-02-22T12:38:49+01:00 22 februari 2024|