Originella företagspresenter från kategorin ”Fritid & friluftsliv”För att gör det lite lättare för dig har vi hos IGO-POST delat in våra reklamartiklar och företagspresenter i kategorier. Du kan göra en specifik sökning efter de reklamartiklar och företagspresenter du är på jakt efter. Våra kategorier gör det möjligt för oss att garantera, att vi kan erbjuda våra kunder ett brett utval av reklamartiklar. Idag vill vi presentera kategorin ”Fritid & friluftsliv” lite närmare.

Reklamparaplyer som ettt marknadsföringsverktyg.

Den bäst säljande produkten i denna kategori är paraplyer. Paraplyer har använts som reklampresent i många år och är en produkt som dina kunder också kan använda i många år. Vidare erbjuder IGO-POST reklamparaplyer. Du har därför möjlighet för att få just det paraply du vill ha (stormsäkra paraplyer, designparaplyer, reflekterande paraplyer, etc) tryckt med din logo eller text. I ett land som Sverige blir kunder mer tacksamma för ett hållbart paraply. Trots allt, när det regnar så ofta häruppe, vill du ha massa möjligheter för att dra till dig uppmärksamhet omkring ditt varumärke. Ta för exempel sportsevenmang, festivaler, m.m där flera tusen människor deltar, här vill många av dessa deltagare se ditt företags namn och logo. Hos IGO-POST kan du också hitta designparaplyer från Senz.


Se vårt sortiment med paraplyer här.

Reklamartiklar för en riktig marknadssuccé

Emellertid är det många andra starka reklamartiklar i ”Fritid & friluftsliv” kategorin, som kan säkra för en lyckad reklamkampanj. Reklampresenter stärker inte bara relationen mellan dig och dina kunder, de kan också arbeta för dig. De ökar kännedomen bland kunder och kan samtidigt sörja för att ditt varumärke är i framkant hos kundernas medvetande (TOMA). För exempel är det åtskilliga sportprodukter och strandprodukter som du kan få med tryck, så som badbollar, frisbees och badlakan m.m. Du har även potential att bli sedd utanför landets gränser med våra smarta reseprodukter. Sortimentet består av reklamaxel- och resväskor, såväl som läslampor och reseklockor. Allt kan givetvis fås med tryck.

Avslutningsvis, dina kunder kan använda sig av våra reklamkompass, för att hitta vägen till det perfekta stället picknick. De kan också alltid känna sig säker med våra reklamsäkerhetsprodukter och hålla deras mat och drickor, kalla eller i varma i vårt reklamkylväskor eller termoflaskor. Som du redan kan se, reklamartiklarna och företagspresenterna i vår ”Fritid & friluftsliv” kategori kan garantera dina kunder en oförglömmlig dag..

Kom och kika på vårt urval i kategorin ”Fritid & friluftsliv”, så snabbt som möjligt, och upptäck ett sortiment av reklampresenter som vill säkra för en lyckad marketing kampanj.