Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Tips för att köpa öronsnäckor eller hörlurar med logga!

De senaste åren har tekniken utvecklats mycket och världen har blivit allt mer digitaliserad. Folk är mycket på resande fot och använder ofta hörlurar eller öronsnäckor offentligt, när de pratar med en vän, lyssnar på sin favoritmusik eller en bra podcast. Men det är omöjligt att föreställa sig moderna kontor utan dem. Därför är det väldigt populärt att ge detta i present till sina anställda eller affärspartners.

Utöver de vanliga hörlurarna som helt täcker dina öron har du nu även flera mindre alternativ på marknaden. Och visste du att IGO Profil trycker hörlurar med din logga på? I den här bloggen ger vi dig tips för att välja och få rätt hörlurar eller öronsnäckor tryckta i present.

Det första beslutet: Hörlurar eller öronsnäckor

Det finns oändliga alternativ när det kommer till hörlurar och öronsnäckor. Väljer du hellre hörlurar som du bär på huvudet, eller föredrar du en in-ear-variant? Detta är väldigt individuellt och beror på användningen av dem. Naturligtvis har båda alternativen sina för- och nackdelar, så låt oss förklara några skillnader för dig:

Hörlurar eliminerar omgivningsljudet bättre, beroende på placeringen på dina öron. Det kan vara ”på” eller ”runt” dina öron. Denna variant har också fördelen att orsaka lite eller inget obehag för dina öron, så att lyssna på musik i timmar är inga problem. Dessutom ser pannbandet till att hörlurarna håller sig på plats. En nackdel är att den syns mycket och tar plats i din ryggsäck.

Öronproppar är däremot lättare och ger dig mer rörelsefrihet, speciellt när du väljer trådlösa öronsnäckor. Om du till exempel sitter i en bil eller på en cykel är det här alternativet inte en begränsning för dig. Öronsnäckor är också mindre i storleken, vilket gör dem lätta att ta med sig. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad med den senaste låten och prata med en vän samtidigt som du är offentlig. 😉

Tryckta trådlösa hörlurar eller vill du hellre ha hörlurar med sladd?

Hörlurar eller öronsnäckor med sladd är nästan unika nuförtiden, och tack vare dagens Bluetooth-teknik behöver du inte längre en sladd. Men de finns fortfarande tillgängliga. Dessa kan vara användbara vid vissa tillfällen, till exempel vid många telefonsamtal, delta i längre möten eller seminarier, där hörlurarna ska kunna hålla i många timmar. I sådanna fall kan en sladd vara väl behövlig.

Inom vårt sortiment har du möjlighet att köpa hörlurar eller öronsnäckor med din logga på.

Användbara funktioner: Brusreducering

Elektronik fortsätter att utvecklas och nya funktioner intoduceras. Laddningen av hörlurar har blivit enklare, drifttiden har ökat och även ljudisoleringsmöjligheter är möjliga. Till exempel erbjuder nya varianter ibland funktionen av brusreducering. Det innebär att omgivningsljudet dämpas av ett anti-brus system, så att du inte behöver höja volymen i en hektisk miljö. Och det är bättre för dina öron. Priset på dessa blir givetvis något högre, men det kommer en ökad prestanda i utbyte.

Hos IGO hittar du även öronsnäckor och hörlurar med sladd som är intressanta gällande pris. Men i vårt sortiment finns även brusreducerande öronproppar från märket Motorola. På grund av det breda utbudet finns det lämpliga föremål att anpassa för alla och varje budget.

Gör din favorit personlig med din logga!

För att göra din present ännu mer unik kan du få hörlurar eller öronsnäckor tryckta med din egen logga hos IGO. Till exempel kan du få hörlurarna tryckta med en logga eller meddelande på sidorna och ovanpå bandet. Du kan även få din logga tryckt på öronsnäckorna med olika tryckalternativ som till exempel tapptryck och digitaltryck.

Vilka hörlurar eller öronsnäckor ska du ha?

På grund av den ökade användningen av sådana produkter i affärsvärlden är tryckta öronsnäckor eller hörlurar en perfekt present att ge till anställda, affärspartners eller kunder. Se över de olika alternativen och få dina favorithörlurar tryckta med din logga!

Stötter du på problem? Ingen fara! Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta ett lämpligt alternativ.

By | 2023-09-08T10:11:31+01:00 13 juni 2023|