Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Använd energibesparande produkter för ditt företag

Energibesparing är fortfarande ett mycket omdiskuterat ämne som tvingar oss att tänka och agera. EU-länderna har redan startat stora kampanjer för energibesparing. Många företag, men även privatpersoner, följer trenden och gör sitt bästa för att spara mer energi. I en tidigare artikel gav vi tips på hur man skapar en hållbar kampanj. Hur kan energibesparande produkter vara en del av en sådan hållbar kampanj? Och vad kan det vara för produkter? Läs mer om detta i den här artikeln.

Spara energi genom att värma mindre

Många energisparinitiativ handlar om att minska energiförbrukningen för uppvärmning av kommersiella fastigheter och bostäder.

Det finns mycket praktiska energibesparande produkter som du som arbetsgivare kan se till att dina anställda känner sig mindre kalla, både hemma och på företagets lokaler. Vi har listat några populära produkter som du kan använda för detta:

Spara energi genom att använda mindre el

Det finns också många möjligheter att spara energi genom belysning. Traditionella glödlampor är kända för att förbruka mycket mer el än halogenlampor, och halogenlampor förbrukar mer el än LED-lampor. Byt ut dessa lampor efter behov och se till att ljuset kan anpassas till olika grupper. Släck ljuset eller placera t.ex. en ljussensor på platser där det inte är arbete under hela dagen.

Det finns även fina reklamartiklar för att minska strömförbrukningen. Använd dem som presenter eller reklampresenter. Vi namnger våra topp 5:

Ännu mer hållbara produkter

Att respektera miljön är väldigt viktigt och det är bra att vara medveten om det. Det handlar inte bara om att spara energi, utan också om att undvika slöseri, minska vattenförbrukningen och många andra aspekter relaterade till miljön. IGO Profil har en hållbar version av de flesta produkter. Välj helst en produkt med lång livslängd. Dessutom kan du välja mellan vissa material som är nedbrytbara, återvinningsbara eller redan återvunna. Du hittar mer information om detta i artikeln om hållbara material. Vi har också en speciell kollektion av produkter, Aware Impact Collection, för att stödja förebyggande av vattensvinn. Det betyder att det finns gott om möjligheter att göra ett medvetet val för miljön.

Vi kompletterar inte bara vårt sortiment med allt mer hållbara och energisnåla produkter, utan vi bidrar också till en bättre miljö. Vi planterar minst ett träd per mottagen beställning. Se våra erbjudanden och låt dig inspireras. Om du hittar något av intresse, kontakta oss gärna. Vi hjälper dig gärna.

By | 2024-02-16T08:07:34+01:00 16 februari 2024|