Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Topp 10 original reklamprodukter

Många företag inser värdet av företagsgåvor. Det här är ett bra sätt att stärka bandet med dina affärsrelationer och inte bara det: reklampresenter med logga bidrar också till bättre medvetenheten om ditt varumärke. Men om du verkligen vill göra avtryck är det viktigt att vara distinkt. Ju mer originella reklamgåvorna är, desto större genomslagskraft. Och det är därför vi har listat 10 originella reklampresenter som du förmodligen inte skulle ha tänkt på själv. För att hjälpa dig välja fantastiska giveaways till nästa mässa har vi listat våra topp 10 produkter:

1. Lyxigt förkläde i canvas

Detta är ett förkläde gjort av canvas och PU material. Förkläder har både justerbart neckband och i midjan för bättre komfort. Ett rejält förkläde som alla i köket kommer att trivas med.

2. Tower Game

Tävla med varandra med detta roliga staplingsspel, förpackat i en bomullspåse med regler. Vem blir den första att riva tornet? Då är du förloraren. Naturligtvis är hämnd alltid möjlig. Det här spelet är väldigt beroendeframkallande och roligt.

3. Palmedale Högtalare

Med denna 16W Palmdale trådlösa högtalare kan du njuta av din favoritmusik var som helst. Den vattentäta designen och den integrerade snodden gör att du kan ta med dig din musik vart du än går. Högtalaren är gjord av RCS (Recycled Claim Standard) certifierad återvunnen ABS och återvunnen PET.

4. Philips TWS In-Earbuds

När det kommer till originalpresenter kan du inte missa dessa Philips-hörlurar. Hörsnäckorna garanterar en exceptionell lyssningsupplevelse och kristallklara telefonsamtal. Och visste du att vi trycker en logga på dessa öronsnäckor? Ett subtilt sätt att skapa mer varumärkeskännedom.

5. Iqoniq Hoodie

En hoodie som sitter fint och håller länge. Denna hoodie är gjord av 70 % ekologisk bomull och 30 % återvunnen bomull. Tröjan har en huva i dubbla lager och en mjuk, borstad insida för extra komfort. Och det är inte allt, 2 % av varje såld huvtröja doneras till Water.org.

6. Weekendväska med USB A port

Vill du ha med dig din logga på en weekendresa eller som handbagage på en längre resa? Välj då denna snygga weekendväska med USB port. Väskan är lätt, slitstark och erbjuder gott om plats för att bära saker.

7. Oval skärbräda med saftspår

Denna olivträskiva är nästan för snygg för att sätta på bordet. Brädan är gjord av olivträ, från träd som inte längre bär frukt. Detta ger träet ett andra liv. Juicekanalen ser till att juicen från oliver eller köttprodukter inte når bordet. Det här är så praktiskt!

8. AWARE™ Hammam handduk

Hammam handdukar är multifunktionella: använd dem som picknickfilt, babyfilt, yoga-, strand- eller gymhandduk. Och dessa hamamhanddukar från Ukiyo Yumiko är lätta, mycket absorberande, sandbeständiga och snabbtorkande. Tillverkad av återvunnen bomull. Vad mer begär du?

9. Contigo® Termoflaska

Vill du hålla din varma dryck varm i upp till 13 timmar och din kalla dryck kyld i upp till 30 timmar? Detta är möjligt med Contigo® Fuse termosflaska. Dessa innovativa termosflaskor är luktfria, smaklösa, BPA-fria, 100 % läckagesäkra och kan manövreras med en hand.

10. Powerbank med soldynamo

Letar du efter en hållbar och originell reklampresent? Denna powerbank är gjord av återvunnen plast, arbetar med solenergi och har en vevdynamo. Powerbanken är utrustad med en dynamo för att manuellt generera ström när det inte finns solljus. Så du är alltid säker på strömförsörjningen.

Behöver du ännu mer inspiration till originalla reklampresenter? Läs följande artiklar:

Tillräckligt med inspiration för att ta en titt på roliga giveaways till din nästa mässa? Behöver du hjälp med att hitta rätt, då hjälper IGO Profil-teamet dig gärna att hitta dem bästa reklampresenterna för just ditt företag.

By | 2024-07-10T12:28:42+01:00 18 mars 2024|