Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Topp 10 reklamproduktsgåvor till påsk

De kalla och mörka dagarna ligger bakom oss och då och då kommer solen fram. Temperaturerna stiger, blommorna blir färgglada igen och påsken är precis runt hörnet. Ett firande som vid sidan av julen alltmer ses som en möjlighet att överraska dina anställda eller kunder. Det fina med en påskpresent är att inte alla förväntar sig den. Och det gör det extra trevligt. Och låt oss vara ärliga: choklad är alltid välkommet, eller hur?

Att IGO Profil har ett stort utbud av påskpresenter är såklart trevligt. Men vad är det bästa att välja? Vi hjälper dig med de 10 mest originella reklampresenterna till påsk, sammanställda av Erwin, Produktmarknadsförare på IGO Profil.

1. Påsklåda Maxi Lindt

Denna charmiga påskhare fångar ditt öga när du ser den! Påskharen är gjord av den enda Lindt-chokladen (50g). Den kommer i en snygg låda som du kan anpassa med din logga eller annan design.

2. Klett-chokladpåskharen

En läcker chokladpåskhare från varumärket Klett. Påskharen kommer i en vit ask som du kan designa med din logga eller en skräddarsydd design efter dina egna önskemål. En fin påskpresent till alla.

3. Påsklåda Lindt

Läcker chokladpåskhare (10g) från Lindt i en låda som kan tryckas. Påskharen är gjord av fin mjölkchoklad från Alperna. Du kan enkelt ge den en personlig touch med en distinkt design av ditt varumärke eller företag, perfekt som påskpresent. En välsmakande present att dela med sig av!

4. Påsk Tin Lindt

Njut av de fina delikatesserna från Lindt. Denna praktiska runda metallburk innehåller 2 Lindt-chokladpåskägg och en påskhare. Objektet anses klimatneutralt och är individuellt tryckt. Varan är dessutom till 98 % återvinningsbar, så inte bara god, utan också hållbart.

5. Lindt påskpresent

Med den här kreativt skapande Lindt-påskpresenten kommer du att göra ett intryck på mottagaren. Fylld med Lindor-ägg och en guldkanin utstrålar chokladasken en känsla av påsk när öronen bryter ut. Med din individuella design på vitt kartong ger du bort ett sött reklambudskap som säkert kommer att komma ihåg under en längre tid. Välj en färdig design och lägg till din logga eller skapa din egen design.

6. Klassiska påskägg

Den här fina lådan med klassiska påskägg innehåller sex läckra mjölkchokladägg (37,5 g). Äggen är inslagna i färgglad aluminiumfolie och kommer i en liten ägglåda som kan tryckas med din egen logga. En läcker godbit att dela på kontoret eller ta med hem.

7. Äggkartong med krispiga chokladägg

En liten äggkartong som inte kunde passa bättre till påsk, med läckra chokladägg! Överraskningen är att de inte bara är vanliga chokladägg, utan äggen är gjorda av knaprig hasselnöt. Få din logga tryckt på pappersfodralet runt lådan för att sätta din personliga prägel på denna påskpresent.

8. Påse med kort och 5 påskägg

Letar du efter en god påskpresent? Denna söta påse med 5 knapriga påskägg är perfekt att skicka. Du kan lägga till din logga och en trevlig påskönska på kortet. Vi trycker gärna hela väskan i fullfärg. Gör ett smakfullt intryck på dina kunder med denna läckra giveaway. Påsen är genomskinlig och 6,5 cm bred. Hållbarhet: 36 månader.

9. Veganska påskgodis i påse

Påsken innehåller utan tvekan choklad och läckra godis. Avsluta firandet med denna påse fylld med veganskt påskgodis! Godisarna har söta påskformer och ger den ultimata påskkänslan. Den här roliga presenten är perfekt att dela ut men passar också lätt i brevlådan. Väskan är 8,5×6 cm stor och kan tryckas i fullfärg. Överraska dina kunder hemma med den här glada påsen med påskgodis och njut av en härlig påsk tillsammans! Hållbarhet: 12 månader.

10. Chokladpåskhare i aluminiumfolie midi

Vilket bättre sätt att önska dina kontakter en ”Glad Påsk” än med denna traditionella chokladpåskhare? Gläd dina kunder, partners och anställda med en individuell påskhare. Eftersom aluminiumfolien runt kaninen kan tryckas i fullfärg, kan kaninen anpassas perfekt till din företagsidentitet. Storleken är 8×3 cm. Hållbarhet: 6 månader.

Massor av inspiration till läckra reklampresenter till påsk. Vill du att vi hjälper dig att hitta den bästa påskpresenten till dina anställda, kunder eller affärspartners? Kontakta oss gärna. Tillsammans hittar vi den bästa presenten till dig.

By | 2024-02-08T13:34:05+01:00 5 februari 2024|