Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Topp 10 populära sommarprodukter

En promenad till parken, en dag på stranden eller några veckor på semester: på sommaren är många utomhus. Det perfekta tillfället att visa ditt varumärke. Vi har tidigare skrivit en artikel med tips för att boosta ditt varumärke under sommaren. IGO Profil har ett mycket brett utbud av sommarprodukter som vi trycker med din logga, ett textmeddelande eller din egen design. Perfekt som en del av din sommarkampanj eller som present till dina anställda, kunder eller relationer. Ett uppfriskande sätt att uppmärksamma ditt varumärke.

Vilka är de bästa sommarprodukterna i vårt sortiment? För att inspirera dig har vi listat de 10 populäraste sommarprodukterna. Använd denna lista som inspiration för din sommarkampanj!

1. Keep-it-Cool kylväska

Håll dina drycker, frukt eller mejeriprodukter i rätt temperatur med denna lätta Keep-it-Cool kylväska. En kylväska som har måtten 21,5 cm x 14,5 cm x 13 cm. Gott om plats för att trycka kylväskan med din logga. Väskan finns även i flera fina färger!

2. Malibu solglasögon

Dessa Malibu solglasögon är också en av våra populära sommarprodukter. En trendig modell med plats för loggan på både vänster och höger sida. Självklart med UV400-skydd mot solens skadliga strålar. Upptäck de olika färgerna och få dessa fina solglasögon tryckta med din egna logga!

3. Sunscreen Cream HookUp SPF30

Vill du ha en unik sommarpresent? Få Sunscreen Cream Hookup tryckt med din egna logga. En sprayflaska med en hängögla. Sunscreen Cream HookUp innehåller 15 ml solkräm med solskyddsfaktor 30. Alltid praktisk att ha i väskan!

4. BeachTennis Small Size strandspel

Ett strandtennis-set är en bra sommarprodukt för både unga och gamla. Och visste du att vi även trycker dessa med din logga? Din logga kommer att sticka ut från mängden på de vita racketarna! Vi levererar bollen och handtagen på racketarna i olika färger. Upptäck möjligheterna och få ett så fint strandtennis-set tryckt med egen logga.

5. Keps av återvunnen bomull

Hållbara sommarprodukter bör inte saknas från denna topp 10 lista. Till exempel är denna Impact AWARE™-keps gjord av återvunnen bomull. En enkel och bekväm keps som passar alla. En keps med en ärlig historia om hållbarhet.

6. Grilltillbehörsset

När vi tänker på sommaren tänker vi på att grilla! Detta 4-delade BBQ-tillbehörsset kommer väl till pass. Setet består av en skärkniv, kniv, gaffel och skärpstål. Och som bonus får du en skärbräda!

7. PromoBag ryggsäck

Denna PromoBag-ryggsäck är mycket lätt att bära med sig. Ryggsäcken är en av våra populära sommarprodukter av en anledning. Med 8 liter ger väskan gott om utrymme för att ta med dig saker, men även för att trycka din logotyp. Finns i flera färger!

8. Toppflaska 500 ml vattenflaska

Vi vet alla att det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten. Denna Topflask 500 ml vattenflaska i rostfritt stål är idealisk för detta och kan tryckas på flera platser eller till och med runt om. Användarna tar med sig den praktiska vattenflaskan vart de än går. Läs fler smarta tips i artikeln om fördelarna med att dricka vatten!

9. Oxford rullväska

Denna praktiska Oxford-väskan är den perfekta resväskan under en weekendresa eller en semester med flyg. En lätt väska gjord av 100 % ABS. Reptåligt och robust material som är slittåligt. Tillverkad i en metallisk look i olika färger.

10. Badboll

Denna badboll ska inte missas bland de 10 bästa sommarprodukterna. En snygg, ljus boll med en diameter på 30 centimeter. Välj en av de fräscha färgerna och få din logga tryckt på ett vitt segment om så önskas, så att ditt varumärke sticker ut. Denna boll ger mycket nöje i solen!

Nu har du fått tillräckligt med idéer för produkter att använda som en del av din sommarkampanj. Välj din favoritprodukt och ge ditt varumärke en uppfriskande boost i sommar. Behöver du hjälp med att välja rätt? Kontakta oss gärna. Tillsammans tittar vi på vilka sommarprodukter som passar din målgrupp och dina önskemål bäst.

By | 2023-09-08T14:45:17+01:00 25 maj 2023|