Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Våra topp 10 produkter gjorda för barn

Det finns flera tillfällen man vill visa uppskattning särskilt till barn. Tänk till exempel på ett besök hos tandläkaren där man vill ge barnet en belöning efteråt. En belöning kan också ges när barnet har visat gott tålamod. Det finns flera tillfällen som dessa där du kan öka synligheten av ditt varumärke genom att trycka din logga på gåvor riktade åt barn.

För att göra det lite enklare för dig har vi listat våra topp 10 gåvor riktade till barn. En cool fotboll eller ett gosedjur ger ett barn mycket lycka i vardagen!

1. Strandset för barn

Med detta strandset kan ditt barn hålla sig underhållen i timmar. Ett strandset med två formar, en spade, en kratta och en hink. Få hinken tryckt med din logotyp så att du även sticker ut som företag på stranden! Detta strandset är perfekt för både sandlådan och att ta med sig till en dag på stranden.

2. Barnryggsäck

Denna roliga ryggsäck behöver lite kreativitet från barnen! Med denna gåva kommer de små att underhållas i timmar. Låt dem färglägga framsidan av ryggsäcken och sedan stolt visa upp deras nya tillskott med din logotyp som tryck.

3. Liten fotboll

Naturligtvis bör en boll inte missas i denna topp 10-lista. Denna fotboll kan tryckas med din logotyp och har en diameter på 15 cm. Den kompakta storleken gör den lätt att ta med sig, vilket säkerställer att din logotyp blir synlig vart du än går.

4. Lastbil Mini

En leksak som finns i varje lekhörna: en mini lastbil. En cool present på hjul som barn kan tävla genom rummet med. Få lastbilen tryckt med din egen logotyp och gör leksaken unik!

5. Målarbok set

Den perfekta presenten för att underhålla barnen under ett möte. Denna målarbok innehåller 6 pennor i olika färger och 16 sidor med målarbilder. Du har möjlighet att trycka pennuppsättningen med din egen logotyp.

6. HoodedBear björn

En nallebjörn gör sig alltid bra med barn. Få den här nallebjörnens hoodie tryckt med din egen logotyp och överraska barnen med denna fina present.

7. Bubbelblåsare

Vilket barn tycker inte att det är fantastiskt kul att blåsa bubblor? En rolig och kompakt present för olika åldrar. Och kan tryckas med din logotyp på olika platser.

8. Minikonstnärsset

Låt barnen utforska sin kreativitet med detta målarset. Målarsetet innehåller en trälåda med 8 kritor, 12 akvarellfärger, en pensel, en vässare, ett suddgummi och en penna. Tillräckligt med material för ett riktigt konstverk! Och du kan också lämna ditt eget tryck på toppen och botten av lådan.

9. Moki gosedjursapa

Förutom nallebjörnar är gosedjurs apor även en favorit bland de små. Du kan även få etiketten på denna apan tryckt med din logotyp.

10. Kritor

Detta kritset kommer med 4 kritor och setet kan tryckas med din egen logotyp eller personliga meddelande.

 

Utöver dessa roliga prylar för barn har vi även barnkläder att trycka i vårt sortiment. Du kan till exempel beställa en keps med ditt företagsnamn, trycka en t-shirt med ett fint budskap eller bidra till säkerheten och trycka en säkerhetsväst med din logotyp. Praktiskt för en sport match eller utomhusaktiviteter!

I denna artikel har vi listat mycket inspiration till tryckbara produkter riktade till barn! Vill du fortfarande ha hjälp med att hitta en passande present till barn? Kontakta gärna vår försäljningsavdelning så hjälper vi dig!

By | 2023-09-08T10:12:57+01:00 6 juni 2023|