Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Topp 5 reklamproduktsgåvor till påsk

Förutom jul och nyår ses påsken alltmer som en tid för att överraska anställda, kunder eller relationer. Påskgåvor blir alltså allt populärare. Ett bra sätt att visa din uppskattning i en tid då kanske inte alla förväntar sig det. Och det är det som gör det så roligt. IGO Profil har ett brett utbud när det kommer till reklampresenter till påsk. Tänk till exempel på de godaste påskäggen och chokladpåskhararna. Det speciella är att vi kan trycka dessa påskpresenter med din logotyp. Detta säkerställer inte bara att du gör mottagarna nöjda, utan du ger omedelbart lite extra varumärkeskännedom. Två flugor i en smäll.

Det är såklart trevligt att IGO Profil har ett brett utbud av påskpresenter. Men vad är det bästa valet? Vi hjälper dig på vägen med de 5 bästa originalpresenterna till påsk, sammanställda av Erik, produktmarknadsförare på IGO Profil.

Påskharetryck

Denna färgglada påskhare fångar omedelbart ditt öga! Påskharen består av mjölkchoklad, raffinerad med ett lager vit choklad, på vilket trycket du väljer. Designa din egen påskhare!

Chokladpresentbox 12 Påsksäsong

Läcker choklad med påsktryck. Perfekt för att dela eller äta själv. De 12 chokladen är försedda med fyra olika påskdesigner och vi kan trycka din logotyp eller meddelande på kortet eller runt hela omslaget om så önskas. Perfekt som kampanjpresent till påsk!

Chokladpresentbox 18, Påsksäsong med logotyp

Chocladpresentboxen med 12 bitar har redan tagit slut. Vill du ha en ännu större? Välj då Chocladpresentboxen med 18 läckra påskchoklad. En läcker present att dela eller att äta själv!

Choklad bar Påsk

Choclad bar Påsk är en bar med läcker choklad från det belgiska toppmärket Barry Callebaut. Och det är inte vilken chokladkaka som helst, för baren är försedd med ett påskomslag med din egen vald design. Och lägg till ett kort med tryck om du vill komplettera det.

Påsk Chokladkort

Vad är roligare än att få ett kort? Skicka ett påskchokladkort till påsk! Blocken innehåller bokstäverna ’Happy Easter’ och om så önskas lägger vi till ett chokladblock med din logotyp på.

I denna artikel har du nu fått inspiration för läckra reklampresenter till påsk. Vill du att vi hjälper till med att hitta den bästa påskpresenten till dina anställda, kunder eller relationer? Kontakta oss gärna. Tillsammans tittar vi på den bästa presenten som passar dina önskemål.

By | 2023-03-16T09:55:36+01:00 16 mars 2023|