Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Våra topp 10 vinterprodukter

Vintern har kommit! Den här säsongen ger nya möjligheter att marknadsföra ditt varumärke. Men vilka produkter säljer bra på vintern? Och vilka typiska vinterprodukter är fina som giveaway den här säsongen? Vi listar 10 populära reklamprodukter för vintern.

 

1. Touch screen handskar

Du går ute i kylan och din telefon ringer. Hur svarar du på det nu utan att frysa om händerna? Med pekskärmshandskar! Det här är specialhandskar med ledande material i fingertopparna, så att du kan hålla kontakten och svara på dina meddelanden utan att behöva ta av dem. Snyggt som en giveaway eller som merchandise med din logotyp på.

2. Isskrapa

En isskrapa är ett så praktiskt föremål som inte bör saknas i din bil. Välj en isskrapa i en fin ljus färg till ditt företag och få din logotyp tryckt på den. På så sätt kommer ditt företag att sticka ut positivt när det fryser ute. Den hjälpande handen!

3. Värmedyna

Om du har kalla händer är det inte lätt att värma upp igen. Vid dessa tider kommer så kallade värmedynor väl till pass. Dessa typiska vinterprodukter är fyllda med ett material som du kan värma upp i mikrovågsugnen eller pannan. Sätt in den i handsken eller håll den mot handen så blir du uppvärmd på nolltid. Och vi kan även trycka dessa praktiska värmepaket med din logotyp om så önskas!

4. Läppbalsam

På vintern har du större risk för torra eller spruckna läppar. Med ett bra läppbalsam kan du ta extra hand om dina läppar. Det är därför läppbalsam säljer så bra på vintern. Också väldigt fin som en giveaway med din logga på!

5. Fleecefilt

På kvällen är det skönt med en kopp varm choklad eller en kopp kaffe i soffan, med en fleecefilt. Då kan du skruva ner din uppvärmning en grad! Och det gör en fleecefilt med logotyp till en idealisk vinterprodukt som varje mottagare blir nöjd med.

6. Termos mugg

På vintern är en varm dryck extra gott. Och då är det också skönt att kunna ta den drycken varm. I så fall kommer en termos mugg väl till pass! Och om den också har din logotyp på sig, så följer ditt varumärke helt enkelt med dig på vägen.

7. Varm jacka

Det är skönt att ha en skön varm jacka till både jobb och privat. En bekväm jacka som är vindtät och vattentät. IGO Profil har ett omfattande utbud av varma jackor som kan tryckas på ryggen och/eller ärmen med din logotyp för extra bra synlighet.

8. Polar vintermössa

Håll huvudet varmt i vinter! Polar vintermössor är väldigt populära och säljer bra eftersom de har underbart varm päls på insidan och flikar för att värma öronen. Och fliken överst på hatten är idealisk för att trycka din logotyp.

9. Muggar

På kontoret, i matsalen eller hemma: muggar finns överallt. Och det gör de till en av de mest populära reklamprodukterna för vintern. Den kan inte bara användas på vintern, utan även på sommaren. IGO Profil kan tillhandahålla en mugg med logotyp eller ett tryck runt muggen efter dina önskemål.

10. Paraply

När du tänker på vintern kanske du tänker på snö, men det regnar också regelbundet under den här årstiden. Ett paraply är därför oumbärligt. Ett paraply med en logotyp är en idealisk giveaway eller placera den i din affärslokal för lite extra service mot dina kunder. Så här ger du extra marknadsföring på ett subtilt sätt.

Nu vet du åtminstone vad som är bland de populära vinterprodukterna. När du väljer produkter, tänk noga på syftet och målgruppen. Behöver du hjälp med valet? Kontakta gärna IGO Profil-teamet. Vi hjälper dig gärna.

By | 2023-02-03T12:42:59+01:00 3 februari 2023|