Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Våra topp 10 vinterprodukter

Vintern kommer! Eller kanske är den redan här när du läser den här artikeln. Den här säsongen ger nya möjligheter att marknadsföra ditt varumärke. Men vilka produkter säljer bra på vintern? Och vilka typiska vinterprodukter är fina som giveaway den här säsongen? Vi listar 10 populära reklamprodukter för vintern!

 

1. Touch screen handskar

Du går ute i kylan och har handskar på dig när din telefon ringer. Hur ska du svara? Med touch screen handskar! Det här är specialhandskar med ledande material i fingertopparna, så att du kan hålla kontakten och svara på dina meddelanden utan att behöva ta av dem. Perfekt som en giveaway eller som merchandise med din logotyp på.

2. Isskrapa

En isskrapa är ett så praktiskt föremål som inte bör saknas i din bil. Välj en isskrapa i en fin ljus färg till ditt företag och få din logga tryckt på den. På så sätt sticker ditt företag ut positivt när det fryser ute. Den hjälpande handen!

3. Värmedyna

Under vintern har man ofta kalla händer och fötter. En så kallade värmedyna kommer väl till användning under dessa tider. Denna typiska vinterprodukt är fylld med ett material som du kan värma i mikrovågsugnen eller ugnen. Lägg den i handsken eller håll den mot handen så blir du uppvärmd snabbt. Och vi trycker även dessa praktiska värmedynor med din logga efter önskemål!

4. Läppbalsam

På vintern är det mer sannolikt att du har torra eller spruckna läppar. Med ett bra läppbalsam kan du ta extra hand om dina läppar. Det är därför läppbalsam säljer så bra på vintern. Det är även en fin och användbar present som en giveaway med din logga på!

5. Fleecefilt

En fleecefilt kommer bra till användning en kall höstkväll i soffan med en kopp te. En fleecefilt tryckt med din logga är en idealisk vinterproduct att ge till dina medarbetare nu i vinter.

6. Termos mugg

En varm dryck är extra gott på vintern. Med en termosmugg är det enkelt att ta med sig den varma drycken när du ska iväg. Beställ termosmuggar trycka med din logga och försäkra synligheten av ditt företag denna vintern.

7. Varm jacka

Inför vintern behöver vi alla något varmt att ta på oss i kylan. Vad sägs om en bekväm jacka som är vindtät och vattentät? IGO Profil har ett brett utbud av varma jackor som kan tryckas med din logga på både ryggen och/eller ärmen för extra bra synlighet.

8. Polar vintermössa

Håll huvudet varmt i vinter! Polar vintermössor är väldigt populära och säljer bra eftersom de har underbart varm päls på insidan och flikar för att värma öronen. Dessutom kan du få din logga tryckt på fliken överst på hatten.

9. Muggar

På kontoret, i matsalen eller hemma: muggar finns överallt. Och det gör den till en av de mest populära reklamprodukterna för vintern. Den kan inte bara användas under vintern utan också på kaffeepausen i solen under våren och sommaren. På IGO Profil hittar du mpnga muggar med logga eller tryck efter dina önskemål. Eller gå för en mugg med jultryck. Den perfekta julklappen!

10. Paraply

När du tänker på vintern kanske du tänker på snö, men det regnar också en hel del under denna säsong. Ett paraply är därför väldigt användbart. Ett paraply med din logga är en idealisk giveaway eller bra att ha i din affärslokal för en extra service till dina kunder. På så sätt ger du extra marknadsföring på ett subtilt sätt.

Med de ovanstående vinterprodukterna kommer du vara väl utrsutad för den kommande vintern. När du väljer produkter, tänk noga på syfte och målgrupp. Skulle du behöva hjälp med ditt val, kontakta gärna vårt IGO Profil-team för mer hjälp. Vi hjälper dig gärna.

By | 2024-02-08T13:34:08+01:00 9 oktober 2023|