Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

De roligaste resetillbehören: ut och res med din kund

Ska du ut och resa i sommar? Eller blir det en hemester? Gör du olika dagsutflykter, hyr du en stuga eller tältar du på en campingplats? Var och en upplever semestern på sitt sätt. Många är redan fullt upptagna med att planera och förbereda sig inför sommaren. Och som organisation kan du inte vara ute tidigt nog. Vi på IGO Profil vet hur du kan ge ditt varumärke en boost i sommar. Tidigare skrev vi en artikel om sommarreklam. Och i den här artikeln berättar vi allt om de bästa resetillbehören som dina kunder eller medarbetare självklart tar med sig på resan!

Resan går till…

Det återstår att se i vilken utsträckning vi kan åka på semester utomlands i år. Men det finns många möjligheter att njuta av en semester i eget land eller att roa sig hemifrån under sommaren. Res med husbilen, husvagnen eller tältet till en trevlig campingplats eller hyr en av alla stugor som finns i Sverige. Planera ett par helg- eller dagsutflykter. Eller utforska din egen närmiljö genom att promenera eller att ta en cykeltur. Turista i din egen hemstad!

Tips: vare sig det gäller eller helgutflykt eller längre resa: en resväska eller kabinväska kommer alltid till nytta. Du kan få dessa res- eller kabinväskor tryckta med din logotyp så ditt företag är väl synligt under mottagarens resor. Fundera också på att trycka företagsloggan på en Easypocket -reseplånbok, resekudde, passficka, resekontakt, trunk organizer eller den populära Nolan RPET-ryggsäcken. Och det finns många fler reseprodukter i IGO Profil:s sortiment. Tala om gränslös marknadsföring!

Packa: de här tillbehören förenklar din resa

Vet du redan vad du ska göra i sommar? Då kan du börja förbereda dig! Vad ska du ta med dig på dina utflykter, hemester eller utlandssemester? Det går inte att ta med allt, så det är viktigt att packa förståndigt. Vare sig du reser med ryggsäck, övernattar på en campingplats eller bor på hotell: lite bekvämligheter kan aldrig skada. Då är det bra att veta att det finns praktiska resetillbehör som förenklar resandet. Till exempel en strandväska med matta, vattentät förvaringsficka till din telefon, Smart necessär, Easy Breeze inhalator, ask till öronproppar,hållbara bestick eller enorganizer till resväskan.

Tips: har du en butik? Tryck upp roliga, praktiska resetillbehör och dela ut dem till dina kunder. Eller ge bort dem när de köper en viss mängd produkter. På så sätt stärker du kundlojaliteten och får du följa med kunderna på resan.

Ännu flera sommartips

Det finns många fler sätt att roa sig under sommarsemestern. Vad sägs till exempel om en cykeltur i trakten där du bor? Eller hyr en cykel eller elscooter i en annan stad. Många städer erbjuder guidade turer, men du kan också bestämma en egen rutt med hjälp av Google Maps eller en app som Komoot. Eller varför inte också ordna en picknick i en park i närheten. Något som dina grannar säkert kommer att gilla: organisera en grillkväll i kvarteret! Ser du också fram emot alla långa sommarkvällar då du kan spela spel i din egen trädgård? Du behöver inte ha tråkigt i sommar!

Tips: ta en titt på hur du kan förstärka dina sommarkampanjer med hjälp av sommarprodukter. På IGO kan du trycka olika sommarprodukter som tower game, jeu de boules, beach game och många andra spel. Men också praktiska produkter till picknicken såsom en Keep-it-Cool kylväska eller en termosmugg.

Glöm inte solkrämen

När sommarsolen strålar allt kraftigare är det viktigt att tänka på ett bra solskyddsmedel. Ta inte bara med dig solskyddsmedel när du åker på (sol)semester utan se till att du alltid har en liten tub i väskan. Solskyddsmedel skyddar din hud mot solens skadliga UVB-strålning. Det är viktigt att kontrollera solkrämens SPF – Sun Protection Factor. Det är ett mått på hur väl en solkräm skyddar huden från UVB-strålar. Ju högre faktor, ju längre du är skyddad. Läs mer om solskyddsmedel och SPF på Konsumentverkets hemsida. Håll också koll på hur gammalt solskyddsmedlet är. När förpackningen har öppnats minskar nämligen SPF. I allmänhet håller solskyddsmedel upp till 12 månader. Hållbarheten anges på tuben eller flaskan med siffror och bokstaven M (för månader).

Tips: Visste du att du kan trycka din logga på solskyddsmedlet? En perfekt somrig reklampresent som alltid kommer till nytta när det är fint väder. Dela ut solkrämen under ett evenemang eller lägg till i en sommargåva till dina kunder. Det finns många olika sätt!

Överraska din personal eller kunder medsommargåvor

Och till sist ännu ett tips till dig som företagare. Alla känner vi ju till julklappar och julgåvor, men varför inte överraska dina kunder eller medarbetare inför sommaren? Sammanställ en rolig sommargåva med reseprodukter, praktiska , resetillbehör, solkräm och många fler somriga reklampresenter. Välj till exempel en fin kabinväska på hjul, en strandväska eller resebag, tryck din logga på den och fyll den med olika produkter. Sådana sommargåvor kan du naturligtvis också lotta ut bland kunderna i din butik. Överraska var 100:e kund med en sommargåva!

Börja redan nu fundera på möjligheter att placera ditt företag i rampljuset i sommar och att få följa med dina kunder och/eller anställda på resan. Naturligtvis hjälper IGO Profil dig gärna med det. Låt sommaren komma!

By | 2021-09-22T10:15:22+01:00 22 september 2021|