Hösten börjar den 23:e september! Hösten är förändringarnas årstid: löven faller från träden, dagarna blir kortare och det blir kallare ute. Det innebär också unika nya tillfällen att dra nytta av som företag, särskilt när det gäller att visa upp ditt varumärke.
Här är våra 10 bästa reklamprodukter för årstiden som kommer. Produkter som lämnaravtryck hos dina anställda, kunder och partners.

1. MusicLight lampa med högtalare

Förmodligen kommer dina kunder tillbringa mer tid hemma under hösten än under sommaren. Det här är ditt tillfälle att hjälpa dem göra hemmet så mysigt som möjligt.
Lampan MusicLight låter dig sätta en hel stämning på ett rum; ändra lampans färg med bara ett klick och spela upp dina favoritlåtar direkt från lampan – tack vare de inbyggda Bluetooth-högtalarna.
Den här reklamprodukten kopplar ihop ditt märke med det där sköna ljuset som får dina kunder att slappna av hemma efter en dags hårt arbete.

2. StarLED minificklampa

Dagarna blir kortare och allt blir mörkare. Hjälp dina affärskontakter att förbereda sig! Oavsett om de gillar att vara ute i naturen eller bara är försiktiga, kommer StarLED® minificklampa vara deras bästa vapen mot mörkret.
Eftersom den är så liten är det en perfekt reklampryl att bära med sig. Förutom detta får de garanterat månader av starkt vitt ljus tack vare de energieffektiva LED-lamporna!

3. Geo termosmugg

Ett bra sätt att angripa kylan är att dricka en kopp varmt kaffe eller te. Se till att det håller sig varmt med Geo termosmugg. Det är inte bara en praktiskt mugg, utan visar också upp ditt varumärke vart den än tar vägen.
Denna rostfria termosmugg är konstruerad med dubbla väggar med vakuum mellan, med kopparisolering som håller din dryck varm i 8 timmar (och kall i 24 timmar).

4. BambooBoard skärbräda

Om dina kunder tillbringar mer tid hemma, är det sannolikt att de också tillbringar mer tid i köket. Skärbrädan i bambu sticker ut som en perfekt reklamprodukt för dem som verkligen gillar matlagning.
Bambu väger lite och bryter ner bakterier snabbare än trä och plast. Det är också ett utmärkt miljöval.

5. ColoradoClassic paraply

Den regniga årstiden är här! Äntligen!
Om du tycker det känns lika jobbigt som vi gör, kan du i alla fall göra det bästa av situationen.
Skaffa reklamparaplyer till dina kunder och låt dem slippa obehagliga överraskningar i form av plötsliga störtskurar. Tryck din logotyp på paraplyer och bli hjälte för en regnig dag!

6. Slide VR-glasögon

Har du drömt om att åka till Karibien utan att behöva betala en enda krona? Nu är det möjligt… typ. Slide VR-glasögon låter dig, och dina partners, koppla bort den kalla och regniga hösten och resa tillbaka till en varmare och soligare tid.
Förutom alla möjligheter till underhållning har VR-glasögon många andra användningsområden: lektioner i skolan, visa projekt för kunder, virtuella turer i butiker etc.

7. 2600mAh power bank

När det blir kallare tar allt fler bussen. Och vi vet vad det innebär: förseningar!
Försäkra dig om att dina kunder och partners inte får slut på batteri på väg hem, med hjälp av en mobil power bank. Kompakt, användbar och lätt att ta med sig. Och ännu bättre: en möjlighet att visa upp ditt varumärke!

8. NightWalker armband

Att löpträna är populärt. Men när dagarna blir kortare blir det också viktigare med säkerheten i mörkret. Tack vare NightWalker armband är det inget problem längre!
Det elastiska armbandet har en självlysande remsa och LED-belysning som hjälper dig att synas i mörkret. Det har 3 lägen: snabbt blinkande, långsamt blinkande och fast ljus.
Visa dina kunder och partners att du bryr dig om deras hälsa och säkerhet med den här reklamprodukten!

9. Gildan HoodedContrast tröja

Snart är kallare tider här. Se till att vara förberedd. Tröjor och hoodies är ett säkert kort när det gäller reklamprodukter. Du kan ge dem till anställda, kunder eller partners på evenemang, och de kommer ha dem på sig, med ditt varumärke, i flera år!
Gildan HoodedContrast är ett perfekt val sett till kvalitet, pris och design. Den här luvtröjan har kontrasterande färger på insidan och fleece som inte luddar.

10. Bobby stöldsäker ryggsäck

När den regniga årstiden är här vill du kunna ’hålla din packning torr. Bobby stöldsäker ryggsäck gör det, och mycket mer!
Väskan är gjord i slitstark polyester och har dolda dragkedjor, hemliga fickor, skärsäkert och vattenavvisande material och inbyggd USB-laddningsport. Den har också reflekterande detaljer för extra säkerhet i mörkret.
Bobby har också vadderade fack för laptop upp till 15,6’’ och för platta upp till 10’’. Det är med andra ord en perfekt reklamprodukt för dina medarbetare, kunder och partners!