Har du frågor? Vi finns tillgängliga på|info@igoprofil.se

Utelivet: öka ditt varumärkes exponering i sommar

Solen blir allt varmare, dagarna blir längre, det är dags att bära t-shirts och shorts igen. Det stämmer väl, sommaren är på väg! Och det finns gott om möjligheter att roa sig i ute i sommar. Utflykter, picknick med vänner, varma dagar ut på stranden eller med bil till en park med vackra omgivningar. Alla spenderar mer och mer tid utomhus, vilket också gör det lättare att visa upp ditt varumärke. Och experterna på IGO Profil har några riktigt smarta tips. Upptäck hur du kan ge ditt varumärke en extra boost i sommar!

Starta en sommarkampanj

Alla längtar efter sommaren, och som företag kan du utnyttja den känslan. Nu är det dags att börja tänka på olika alternativ för en sommarkampanj. Häng med i den positiva sommarkänslan och anpassa din sortiment för att matcha det. Planera in en brainstorming med ditt team och kom med idéer för att dra nytta av den soliga säsongen. Du kanske vill lägga till sommarrelaterat innehåll på sociala medier, ett speciellt semesternyhetsbrev med sommarerbjudanden eller en rolig kampanj för dina anställda.

Häng med i sommarens viktiga stunder

En sommarkampanj behöver inte vara en kort engångskampanj. Det finns olika speciella dagar under sommaren som du kan utnyttja för specifika stunder och skapa relevant innehåll. Sommarlovet för barnen börjar till exempel vid olika dagar i olika regioner. Eller så kan du också se till att du har ett kreativt inlägg i sociala medier redo för nästa värmebölja. Och visste du att den 5 juli är National Bikini Day? Kolla in dessa och andra sommarstunder att ta med i evenemangskalendern 2021.

Få dina sommarprylar tryckta

Gör dina sommarprylar unika för att stödja din sommarkampanj. På så sätt får människor inte bara en rolig och användbar kampanjgåva, du ser också till att ditt företag inte glöms bort av kunderna, när alla är på semester. Det är också ett bra sätt att marknadsföra ditt företag över gränsen! IGO Profil har ett stort urval av sommarprodukter du kan få med tryckt med din egen logotyp; perfekt för din sommarkampanj. Här är ett litet urval från kampanjprodukterna: solskyddsmedel, strandbollar eller solglasögon. Eller kanske är Bobby-ryggsäcken som avskräcker tjuvar eller reseplånboken är den perfekta reseföretagsgåvan. Vi har också ett brett utbud av sommarkläder inklusive skjortor ,sommarhattaroch kepsar som du få mer tryck logotyp eller en önskad text. Eller vad sägs om roliga spel att spela under sommarlovet. Vi vill gärna planera med dig för att se vilka produkter som bäst passar din kampanj.

Vattenflaskor som ett hållbart marknadsföringsverktyg

Nästan alla förstår vikten av att dricka tillräckligt med vatten. Och behovet av att släcka törsten är ännu större på sommaren. Så varför inte dra nytta av detta genom att få vattenflaskor tryckta med din logotyp? De är den perfekta ”sommarprylen” ,plus att du bidrar till kampen mot plastavfall. Läs artikeln ”Dricka vatten: allt du behöver veta!” Med information om att dricka vatten och tips för företag om vatten och marknadsföring.

Imponerar med Impact

Du undrar förmodligen vad den här rubriken handlar om. Tja, det handlar om ”Impact”, ett varumärke som är just nu ett av de mest populära varumärkena i IGO Profil-sortimentet. I sortimentet ingår produkter som är perfekta när du är ute och reser. Med andra ord är Impact det perfekta varumärket för din nya sommarkampanj. Alla produkter är av hög kvalitet och dessutom bidrar de på något sätt till en hållbar livsstil. Exempel på Impact-produkter är vattenflaskor med bambulock och kylväskor och ryggsäckar tillverkade av återvunna material. Så om du vill att ditt varumärke ska främja ett hållbart levnadssätt, titta på Impact-sortimentet.

Överraska din personal med en semestergåva

Du kan också välja flera sommarprylar och sätta ihop en trevligt semestergåva för att ge dina anställda eller affärspartners. Här är en idé: fyll en kylväska eller en vagn med roliga produkter där din logotyp är tryckt. En trevlig överraskning som säkert kommer att uppskattas. Och ett säkert sätt att boosta ditt varumärke både inom företaget och utanför, när dessa produkter tas med på utflykter, semestrar eller till utomhusevenemang och festivaler!

Hitta på kreativa aktiviteter för din personal

Förutom en semestergåva finns det många andra kreativa aktiviteter som dina anställda kan ha glädje av. Vilka kreativa sätt kan du komma på att låta dem ha kul i solen och motivera dem? Tänk kreativt. Vad sägs om en rolig tävling där dina anställda kan vinna en extra ledig dag? Eller bara ”ge” dem en extra ledig dag i gåva! Detta kan ha ännu fler fördelar än vad du skulle tro. Det är överraskningar som detta som verkligen kan motivera din personal att satsa lite extra för företaget nästa år. Faktum är att en nyligen publicerad artikel i tidskriften Manners avslöjade att ett ökande antal företag till och med erbjuder ett obegränsat antal semesterdagar som anställningsvillkor.

Börja dagen med att tänka på din sommarkampanj. Möjligheterna att visa upp ditt varumärke när människor är ute och reser i sommar är oändliga. Låt solen skina!

By | 2021-06-29T10:50:03+01:00 29 juni 2021|